Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Milyen billentyűzetet vegyek?
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
 - Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - OLED TV topic
 - Vezetékes FEJhallgatók

- 

PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

ngabor2
nagyúr
válasz

bambano

üzenetére
						ez menne mezősasra, ez lenne az egyik szerver. asszem akkor marad szűrőnek. nem otthoni, de non-profit felhasználásra lesz. no, majd utánanézek.
12GB... ennyi van
 ebből a /home 10GB, ide menne az ftp-tárhely. sima user nem lesz rajta (pontosabban 1 van, de az is én vagyok), és csak a root ssh-zik be rá (az megintcsak én vagyok).
GD: köszi, asszem ez lesz. a levelezést meglehet, hogy egyelőre hanyagolni fogom. webszerver is egy nagyobb vason lenne, 
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Gumi és felni topik
 - Milyen billentyűzetet vegyek?
 - Kuponkunyeráló
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Tesla topik
 - Apple Watch
 - Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
 - Honda topik
 - További aktív témák...

- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
 - 22 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
 - Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ebből a /home 10GB, ide menne az ftp-tárhely. sima user nem lesz rajta (pontosabban 1 van, de az is én vagyok), és csak a root ssh-zik be rá (az megintcsak én vagyok).