Hirdetés
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bambano
üzenetére
ez menne mezősasra, ez lenne az egyik szerver. asszem akkor marad szűrőnek. nem otthoni, de non-profit felhasználásra lesz. no, majd utánanézek.
12GB... ennyi van
ebből a /home 10GB, ide menne az ftp-tárhely. sima user nem lesz rajta (pontosabban 1 van, de az is én vagyok), és csak a root ssh-zik be rá (az megintcsak én vagyok).
GD: köszi, asszem ez lesz. a levelezést meglehet, hogy egyelőre hanyagolni fogom. webszerver is egy nagyobb vason lenne,
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Hobby elektronika
- Exkluzív órák
- Hardcore café
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kompakt vízhűtés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Újabb mérföldkő: 2 millió felett a Metal Gear Solid Delta
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ebből a /home 10GB, ide menne az ftp-tárhely. sima user nem lesz rajta (pontosabban 1 van, de az is én vagyok), és csak a root ssh-zik be rá (az megintcsak én vagyok).