-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
válasz
_Dumber_ #31054 üzenetére
Lentebb látható előzmény után, teszteltem pár dolgot. Volt:
AP mozgatás/csere hálózaton belül (2 AP van telepítve) - hiba továbbra is jelentkezett
Más hálózatra csatlakozás. - Nem volt hiba
Beállítások csesztetése - hiba megmaradtEgy dolog maradt még, amire MasterMark kolléga hívta fel a figyelmemet, mégpedig a ARCH-on beül a kapcsolati beállítás törése.
Kitöröltem a csatlakozás beállításokat (KDE), majd újra létrehoztam (networkmanager). Azóta minden rendben ment egészen a mai napig. 1 óra után (cc 6-7x hálózatvesztés), kitöröltem ismét a beállítást. Azóta megint jó,
Mi a **kömtől száll el a beállítás és mi lehet a ludas egy egyszerű config fileban?
Van ötlete valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- World of Tanks - MMO
- Futás, futópályák
- Milyen videókártyát?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Okos Otthon / Smart Home
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest