Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
válasz
_Dumber_
üzenetére
Lentebb látható előzmény után, teszteltem pár dolgot. Volt:
AP mozgatás/csere hálózaton belül (2 AP van telepítve) - hiba továbbra is jelentkezett
Más hálózatra csatlakozás. - Nem volt hiba
Beállítások csesztetése - hiba megmaradtEgy dolog maradt még, amire MasterMark kolléga hívta fel a figyelmemet, mégpedig a ARCH-on beül a kapcsolati beállítás törése.
Kitöröltem a csatlakozás beállításokat (KDE), majd újra létrehoztam (networkmanager). Azóta minden rendben ment egészen a mai napig. 1 óra után (cc 6-7x hálózatvesztés), kitöröltem ismét a beállítást. Azóta megint jó,
Mi a **kömtől száll el a beállítás és mi lehet a ludas egy egyszerű config fileban?
Van ötlete valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Óra topik
- Filmgyűjtés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Viccrovat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Bontatlan! Csere-Beszámítás! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest