- Apple MacBook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
Én meg ezért szeretek a fórumban kérdezni, mert lehet, hogy egy más gondolkodással, engem is másfelé kényszerítenek, és magamtól rájövök. Ezt hívom közös gondolkodásnak.
Hetente frissítem a gépet, és nem emlékszem, hogy mikor kezdte el. Eleinte ritkán volt, és nem is volt feltűnő. Tegnap, miután fél óra ki be kapcsolgatás után (gép, wifi router) nagy nehezen életre kelt, akkor kezdtem a bootparameterrel variálni. Azóta elfogadható, de engem nem nyugtat meg.
Egyenlőre jegelj .....
Hopp most kezdte dobálni megint.Wifi disconnet-connect sem oldotta meg.
systemctl restart NetworkManager is csak 1 percig volt jó.
journalctl -u NetworkManager -f (Kivágtam belőle pár sort)cc 20:10 körül állt vissza. Szóval 15 percig szórakozott. Most megint stabil.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest