- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
- Összefoghat az Intel és a Samsung üvegszubsztrátumok piacán
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
sh4d0w #29900 üzenetére
Valóban nem egy jó politika, szerveren ilyeneket jelszó nélkül engedélyezni, de azért nem is akkora tragédia. Szervere válogatja. Egy jól bekonfigurált szerverre még korlátozott felhasználóként sem juthatsz be, hogy kiadd a jelszó nélküli sudo shutdown-t. Abban viszont egyetértek, hogy az MX NEM szervernek készült, hanem asztali disztrónak. Be lehet fogni szervernek, de minden szempontból szuboptimális lesz. Aki meg komolyan üzemeltet szervert, az ért is hozzá, és meg sem fordul a fejében MX-et felrakni.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
sh4d0w #29900 üzenetére
Én FreeBSD-t fogom tesztelni nem sokára. Szerverre még Alpine ami szóba jöhet. Most úgy döntöttem, hogy rászánom az időt, és még ebben a hónapba menni fog a szerver. Már 2 vagy 3 éve halogatom a fellövését, azóta csak porosodik, mert mindig volt jobb dolgom. Ha átpakoltam a fájljaimat, akkor utána az asztalira szerintem Void lesz, a Win7-et váltja majd. Az utóbbi teljesen megette a 120GB-os SSD-met az update-jeivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest