Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
- Micro Four Thirds
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
sh4d0w
üzenetére
Én FreeBSD-t fogom tesztelni nem sokára. Szerverre még Alpine ami szóba jöhet. Most úgy döntöttem, hogy rászánom az időt, és még ebben a hónapba menni fog a szerver. Már 2 vagy 3 éve halogatom a fellövését, azóta csak porosodik, mert mindig volt jobb dolgom. Ha átpakoltam a fájljaimat, akkor utána az asztalira szerintem Void lesz, a Win7-et váltja majd. Az utóbbi teljesen megette a 120GB-os SSD-met az update-jeivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő