Hirdetés
- Elsőként veti be DRAM lapkák gyártásához a High-NA EUV-t az SK Hynix
- IFA 2025: Az Acer sem hagy minket 720 Hz-es monitor nélkül
- Megérkezett a Dolby Vision 2
- IFA 2025: Játék mellett munkára is ajánlott az új kimaxolt Predator notebook
- A cache-rendszeren és a multiprocesszoron változtat az AMD-féle UDNA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery2123
őstag
Na sikerült megoldani a problémát, de nem a transmission segítségével
Annyi mindent állítottam már szegényen, hogy inkább hagytam az egészet.
Felrakta a qbttorrent-nox-ot aztán minden ment elsőre. A webes felület is okosabb, és nem volt gond a beállítással. Egyet kivéve.....de ez transmission alatt is gond volt.
Ugye samba fájlmegosztás van a media/hdd/share mappán. A share mappába Videók, Dokumentumok....
A Videók mappába külön Sorozat külön Film. Eddig minden jó és szép. Azonban ha a qbt letölt valamit, akkor arra a letöltött mappára nincs jogosultságom.... film esetén nem tudok bele rakni felirat fájlt, csak ha terminálban adok magamnak jogosultságot. Ez a transmissionnál is megvolt, de jó lenne valahogy megoldani. Csináltam már groupot amibe magam és a qbtuser beraktam, majd a Videók mappára beállítottam a group-ot, de ugyanúgy semmi. Engedély megtagadva...
Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- Automata kávégépek
- Házimozi belépő szinten
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad 40AF dokkoló kiárusítás! Csak 25.000 Ft / szett
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest