- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- AMD FX
- Milyen hangkártyát vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery2123
őstag
Na sikerült megoldani a problémát, de nem a transmission segítségével
Annyi mindent állítottam már szegényen, hogy inkább hagytam az egészet.Felrakta a qbttorrent-nox-ot aztán minden ment elsőre. A webes felület is okosabb, és nem volt gond a beállítással. Egyet kivéve.....de ez transmission alatt is gond volt.
Ugye samba fájlmegosztás van a media/hdd/share mappán. A share mappába Videók, Dokumentumok....
A Videók mappába külön Sorozat külön Film. Eddig minden jó és szép. Azonban ha a qbt letölt valamit, akkor arra a letöltött mappára nincs jogosultságom.... film esetén nem tudok bele rakni felirat fájlt, csak ha terminálban adok magamnak jogosultságot. Ez a transmissionnál is megvolt, de jó lenne valahogy megoldani. Csináltam már groupot amibe magam és a qbtuser beraktam, majd a Videók mappára beállítottam a group-ot, de ugyanúgy semmi. Engedély megtagadva...
Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen monitort vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bioshock 2 Special Edition
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7-13700HX RTX4080 32GB DDR5 1TB QHD240 1 év gari
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Annyi mindent állítottam már szegényen, hogy inkább hagytam az egészet.