Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Gigabyte alaplap topik
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
válasz
Rimuru
üzenetére
Kipróbálom.
Nem tudom mi számít normálisnak. Az a helyzet, hogy amit kipróbáltam, az ubuntu gyárija, grub custumizerrel,(burggel) átalakítottam letöltött sablonnal, de nem az gazi. Feljön, elvillan, visszajön..van hogy megint elvillan fél mp-re és vissza. Ez így elég gagyi hatást kelt.
Mert tudok egyébként valami értelmes bootloadert feltenni, ami kicsit azért impozánsabb mint a legtöbb linux dos-ra emlékeztető loadere?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen egeret válasszak?
- Gitáros topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 32GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest