-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
dr_strange #2353 üzenetére
értem én, igazad is van. csak sajnos úgy veszem észre, hogy a kérdezők előtt 2 út áll: vagy egy nem elég népszerű disztrib esetén nem kap választ, vagy egy népszerűre váltva megkapja a választ. a ph-s nem-vérprofi linuxosok elég nagy része (és a profik egy része is) ubuntut, vagy debiant használ, így pl. elég kevesen használnak mandrivát (gondolom én).
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- CNC topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged