- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyomtató topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- UHD filmek lejátszása
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Speeedfire #17597 üzenetére
Szia, linux mint cinnamon alatt böngészőben nekem is csíkozott az ati kártyám, de szerintem ne add fel, mondok is egy jó ötletet:
- Debian 7 Wheezy
- Gnome Classic DE-vel, meg tudod olyanra csinálni, hogy a LM Cinnamon-ra hajazzon.
- én is ilyenre csináltam meg, mert a mint kinézetre tetszik, viszont a debian sokkal stabilabb, és a vga driverrel sincs gondom alatta.Jelenleg így néz ki a desktopom:
- ami nagyon tetszett még mint alatt az a terminál, fekete/szürke alapon zöld. Ezt is sikerült megcsinálni, úgyhogy simán jól néz ki most minden
-
Zoli133
addikt
válasz
Speeedfire #17597 üzenetére
Mostanában elég sokat szívtam az amd zárt drivereivel ubuntu alatt, aztán tettem pár kísérletet és SUSE illetve Debian alatt sokkal jobban működött a dolog. (Kivéve, hogy csak grafikus felületen a terminal emulator nem igazán szereti frissíteni a képet). A nyílt Radeon driverrel viszont nem volt bajom az működik rendesen, csak ugye a 3d support hiányzik belőle, viszont most látom, hogy a játék miatt kell a zárt driver.
Mintből Ubuntu vagy Debian alapút próbáltad? Debian alapon nekem jobban tetszik a Mint és tapasztalataim szerint az fglrx is jobban szereti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- iPhone topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest