-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
Jester01 #14134 üzenetére
az ssh top 25 commandban volt már ilyen:
22) Harder, Faster, Stronger SSH clients
ssh -4 -C -c blowfish-cbc
We force IPv4, compress the stream, specify the cypher stream to be Blowfish. I suppose you could use aes256-ctr as well for cypher spec. I’m of course leaving out things like master control sessions and such as that may not be available on your shell although that would speed things up as well.
ötletem sincs lanon van-e értelme compressnek, meg ennek az ipv4 dolognak. mindenesetre szándékosan minden ssh-n megy itthon (már csak a tokenezés miatt is), szóval akárhogy is, nem lesz nagy ügy. gépenként egy ssh.conf.
amúgy nincs gigabit, csak kíváncsiságból összedugtam múltkor a két gépet és megnéztem mit nyomnak ramdriveba másolásnál. amúgy az lehet, hogy nem is akarom a blowfisht? ahogy látom via c7-et kellett volna venni haha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest