Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lakatosturbo
aktív tag
Emberek lehet olyat csinálni linuxba, hogy az én gépembe megy be a netkábel és egy másik hálókártyán megy ki a gépemből a net a következő gép felé és én tudom állítani. hogy mekkora legyen a sávszélessége? Tehát betudom mondjuk azt állítani hogy ő csak 2Mbitet tudjon használni a netből?
Előre is kössz a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Last Epoch
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Milyen videókártyát?
- Tenisz topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest