Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
utgyuru
aktív tag
Hát, én a múltkor rendeltem egy opensolaris cd-t (ingyen van), és gondoltam ha már megvan, kipróbálom. Felraktam egy vinyóra amit amúgy nem használtam, hát nálam állati lassú. Valamelyik nap azt akartam indítani, bootloader-ben entert nyomtam a solarisra, eljutott addig, hogy a hosszú csíkban ment ide-oda a kis piros vonal.
És akkor úgy ment a csík már vagy 10 perce folyamatosan, nem vártam meg, inkább mentem vissza linuxba. De amúgy a PC jó, mert a linux megy hibátlanul, meg a vinyó, amire telepítettem, az is működik, mert máskor elindult a solaris rendesen, csak akkor is bazi lassan.Szerk:
Erre a képernyőre gondolok, ahol megállt a mutatvány.
Új hozzászólás Aktív témák
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
- 242 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 15 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És akkor úgy ment a csík már vagy 10 perce folyamatosan, nem vártam meg, inkább mentem vissza linuxba. De amúgy a PC jó, mert a linux megy hibátlanul, meg a vinyó, amire telepítettem, az is működik, mert máskor elindult a solaris rendesen, csak akkor is bazi lassan.