Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
utgyuru
aktív tag
Hát, én a múltkor rendeltem egy opensolaris cd-t (ingyen van), és gondoltam ha már megvan, kipróbálom. Felraktam egy vinyóra amit amúgy nem használtam, hát nálam állati lassú. Valamelyik nap azt akartam indítani, bootloader-ben entert nyomtam a solarisra, eljutott addig, hogy a hosszú csíkban ment ide-oda a kis piros vonal.
És akkor úgy ment a csík már vagy 10 perce folyamatosan, nem vártam meg, inkább mentem vissza linuxba. De amúgy a PC jó, mert a linux megy hibátlanul, meg a vinyó, amire telepítettem, az is működik, mert máskor elindult a solaris rendesen, csak akkor is bazi lassan.Szerk:
Erre a képernyőre gondolok, ahol megállt a mutatvány.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- UGREEN USB 2.0 2x1 USB KVM kapcsoló
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És akkor úgy ment a csík már vagy 10 perce folyamatosan, nem vártam meg, inkább mentem vissza linuxba. De amúgy a PC jó, mert a linux megy hibátlanul, meg a vinyó, amire telepítettem, az is működik, mert máskor elindult a solaris rendesen, csak akkor is bazi lassan.