-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivivan
tag
válasz
bambano #9018 üzenetére
Nem kétfelé, sokfelé szoktam a vinyót particionálni, minden külön partícióra kerül, ami menet közben üzemszerűen növekszik és ha valami megszalad, elszedheti mástól a helyet
De ez így nem különbözik az én egybeformázott verziómtól, csak nyilván lassabb, nem?
A teljes vinyót, minden bitjét legyalulnám nullára, sosem tudhatod, hova dugta a lomját.
Akkor a két nap elég sem lenne, lévén cirka 500G adat van a szerveren jelenleg (csak adatbázisból 200nál is több)
és egyébként is local root exploitos a kerneled
Remélem nem az, ezért frissítem rendszeresen a Debian-t.
És erősen fontold meg a virtualizációt
Az már sajnos meghaladja képességeimet. Lehet, hogy ki kellene adni alvállalkozónak a szerver karbantartását, csak akkor az a kis haszon is elveszne, ami eddig volt rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Robogó, kismotor
- Béta iOS-t használók topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest