Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDMI topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Androidos fejegységek
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
Aki használ Fedora 12-t vagy Ubuntu 9.10-et az meg tudná nézni top-ban,hogy használnak-e a videók két magot? (top-ban az 1-es gomb megnyomásával kiírja mindkét mag használatát + s betű lenyomása után be kell írni ,hogy 0.5 és akkor sokkal jobban látható). 3 tök különböző gépen sem használnak a videók két magot nekem és emiatt nézhetetlenné válnak a HD videók (próbáltam xine-t,mplayer-t,totem-et,vlc-t). Írtam Launchpadra bug reportot,de 1 hónapja ülnek rajta. Hihetetlen ,hogy ekkora szarok lettek ezek a Linux disztribek.
Milyen az már,hogy egy operációs rendszeren nem lehet videót nézni. Inkább hagyják abba a fejlesztést,mert ez így értelmetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Milyen az már,hogy egy operációs rendszeren nem lehet videót nézni. Inkább hagyják abba a fejlesztést,mert ez így értelmetlen.