Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
Aki használ Fedora 12-t vagy Ubuntu 9.10-et az meg tudná nézni top-ban,hogy használnak-e a videók két magot? (top-ban az 1-es gomb megnyomásával kiírja mindkét mag használatát + s betű lenyomása után be kell írni ,hogy 0.5 és akkor sokkal jobban látható). 3 tök különböző gépen sem használnak a videók két magot nekem és emiatt nézhetetlenné válnak a HD videók (próbáltam xine-t,mplayer-t,totem-et,vlc-t). Írtam Launchpadra bug reportot,de 1 hónapja ülnek rajta. Hihetetlen ,hogy ekkora szarok lettek ezek a Linux disztribek.
Milyen az már,hogy egy operációs rendszeren nem lehet videót nézni. Inkább hagyják abba a fejlesztést,mert ez így értelmetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Arc Raiders
- Battlefield 6
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Fujifilm X
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Milyen az már,hogy egy operációs rendszeren nem lehet videót nézni. Inkább hagyják abba a fejlesztést,mert ez így értelmetlen.