Hirdetés
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- iPad topik
- Kompakt vízhűtés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hobby elektronika
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lakisoft
veterán
Sziasztok!
Állítgattam a hálózatot és sikerült úgy elállítanom hogy jelenleg csak a routerig megy el tovább nem. Mi lehet ennek az oka? Amit el akartam érni hogy ne DHCP ossza az IP-t hanem fix legyen. Ezt sikerült is elérni, de ezzel tönkretettem az eddig jól működő hálózati kapcsolatot.
Mit lenne érdemes megnézni és mit lenne érdemes állítani?
Ez az első ilyen jellegű projektem szóval elég láma vagyok. Annak ellenére hogy az UBUNTU doksikat olvasgattam.
Előre köszi!
lakisoft
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest