- Hobby elektronika
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Apple asztali gépek
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- 
			  PROHARDVER! Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

djuice5 csendes tag Hát kipróbáltam azt a boot floppyt-de amikor ez van hogy "boot: " és belehet írni valamit akkor beírom hogy "dsl fromcd" akkor betöltene még a lemezröl valami kernelt és ott megáll a gép, egy pillanatra felvillan a töltés jelző azután csak áll és nem csinál semmitse, de am bármien parancs után amikor a floppy-rol indítaná a kernelt akkor megnyekken :S olyan boot lemez nincs amit ha beteszek és mondom neki hogy boot-oljon cd-röl akkor aztis csinálja hogy átirányít és nem magát akarja először betöltögetni?  am köszi a gyors választ mert sztem ez működne csak nem akarja a sorsát XD am köszi a gyors választ mert sztem ez működne csak nem akarja a sorsát XD
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

am köszi a gyors választ mert sztem ez működne csak nem akarja a sorsát XD
 am köszi a gyors választ mert sztem ez működne csak nem akarja a sorsát XD