Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Laptop alkatrészek
- Riasztó topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Én 70 napja cseréltem a marha drága fbdim ecc reg ramomat egy ibm szerverben, mert fogta magát és elpusztult. Mondjuk nekem annyiból szerencsém volt, hogy nem ilyen mágikus hibákat produkált hanem merevre fagyott, amikor belefutott a ramba.
A dell biosa nem logolja, hogy volt-e hiba? Nem tudom, milyen szervizproci van egy dell gépben, de azt meg kellene nézni, hogy mit mond.
A hardver raid esetén meg a vezélrőhöz való segédprogrammal lehet megnézni a raid státuszát. Lehet, hogy csak hp-s cuccot fogsz találni, de ez ne zavarjon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Okos Otthon / Smart Home
- Bestbuy játékok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OpenWRT topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest