-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sakab
senior tag
válasz
Major Major #8264 üzenetére
[link]
ezt tudtommal nemtudom szerkeszteni ezt kiírta a parancsraOFF ON
Mellékesen ismételten vmeik drágalátos szomszédom rácsatlakozott a ruteremre.1hónapja kb úgy rácsatlakozott h levolt jelszózva és a ruter logjába megjelent egy olyan h Csabi...utána meg a wines hálózatok között volt egy Csabi nevezetű vmi gép...akkor durrant el az agyam és emiatt jött a linux örületem.De most kiba**tam vele mert macfiltert bekapcsoltam.Viszont ha énis rácsatlakozok a gépére és megtudom meik szomszédom a sokközül átmegyek egykis elbeszélgetésre h mi a jó tet** annyáért túrkál a gépembe mert én fogok a fejébe túrkálni
OFF OFF
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Airsoft
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vicces képek
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Gyermek PC játékok
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged