Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLD
tag
Hát igen nem egy könnyűsúlyú versenyző, de felment, egészen gyorsan behozza indításkor, és a merevlemezen is elfért utána pedig inkább a fluxbox configjával foglalkoztam

Én már csak ilyen gonosz vagyok
,de mikor elszált a csinos grafikus felületem ( az volt nekem is az első találkozásom a csak parancssorral ), akkor a két linkelt doksi segítségével sikeresen módosítottam a xorg.conf-t... Szóval furcsaságaival együtt - a vi -, mivel segített a bajban, numero egyes szövegszerkesztővé lépett elő szívemben 
Mindazonáltal valószínűleg igazad van, én is néztem nagyokat az elején, mikor sok sípolással közölte, hogy nagyon mást csinálok mint kéne
Thank you very much!
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Dell Latitude 7280,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4, 128GB SSD,WIN11, 2 KAMERA
- HP 255 G8 - 15.6" FullHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR - ÚJ AKKU
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
- 0perces DDR5 4800 vadiúj Ramaxel 2x12GB memória 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

,de mikor elszált a csinos grafikus felületem ( az volt nekem is az első találkozásom a csak parancssorral ), akkor a két linkelt doksi segítségével sikeresen módosítottam a xorg.conf-t... Szóval furcsaságaival együtt - a vi -, mivel segített a bajban, numero egyes szövegszerkesztővé lépett elő szívemben