- ZIDOO médialejátszók
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Trackball/hanyattegér topic
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Amazon Kindle
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Kicsit meg vagyok kavarodva. Több helyen is utánakérdeztem, egyesek azt mondják ezen szerver alaplapon valódi hardveres raid van, mások meg úgy tudják ez is csak fakeraid és csináljam inkább szoftveres megoldással. Tegnap elkészítettem a tömböket, elvileg minden oké, bootnál kiírja a raid1 tömböt, optimal, minden tuti. Debian felment azonnal, bár a partícionálós résznél lehetett látni mindkét hdd-t... Rátelepítettem az elsőre, rögtön kész lett, de igazából nem vágom, hogy most mi van. Működik? Ha fakeraid akkor is teszi azért a célját és megy a tükrözés a háttérben? Hogy lehet ezt a legegyszerűbben és legkönnyebben leellenőrizni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Milyen routert?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ZIDOO médialejátszók
- Xbox Series X|S
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- iPhone topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest