- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- AMD FX
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Projektor topic
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Az advanced usert azért írtam, mert árulnak olyan terméket, hogy egy pc-ben van 4-5 videokártya, mindegyiken monitor, usb klavi meg egér, mindegyiken fut egy külön X szerver és egy pc-n tudnak 4-5-en dolgozni. Szóval a dolog lehetséges.
De elég munkás rendesen összetolni egy ilyet

Matrox g400 rulz, nekem amikor 550-em volt, betoltam a telepítő cd-jét, az felismerte a debiant, felrakta a drivert az xfree alá és két kattintással ment kétfejjel. A monitorokat meg simán lekezelte ddc-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- BestBuy topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- AMD FX
- Milyen autót vegyek?
- Fogyjunk le!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus Zenbook 14 UM425IA! R7 4700U / 8GB / 512GB SSD!
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest