-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
bambano #6497 üzenetére
advanced user-nek abszolút nem tartom magam
rég volt ay ay idő mikor kernelt forgattam én is egy egész álló este, meg nvidia driver modulként, meg vadásztam ALSA drivert a hanghoz, meg elneveztek 98-ban /dev/dsp-nek, mert nem tudtam hangpt kicsikarni a GUS PnP-ből, és a /dev/dsp-vel voltam elfoglalva 3 napon át.
most már csak szeretném feltenni a rendszer, és film, meg Net,....
next next finish uer lettemmost jelenleg egy matrox g400-at nyúzok
és még 800x600-ról sem tudm felvenni a felbontást.
talán meg kellene ford<tani ezt a batár ************ -bazi nagy 30 kilós monitort, hogy megnézzem, milyen Sony képcső is van benne, akkor talán elfogadná a felbontást, amit én akarokde nem szereti a CRT-met
egy hét múlva taln bekerül a GeForce 7300GT-m
Azzal talán beveszi gond nélkülde nagyon felhasználóbarát ez a Fedora, ott van rá az opcó, hogy Dual-Head.
de jelenleg még csak mirrod display-em van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Fujifilm X
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen nyomtatót vegyek?
- RAM topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (2) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest