- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen egeret válasszak?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- TCL LCD és LED TV-k
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
feltúrtam a google-t meg a kapcsolódó fórumokat, de még mindig nincs megoldás a hibernáció utáni hang problémára.. konkrétan: nincs hang, modulok megvannak, alsa restart sem segít olyankor... ha valakinek van ötlete, ne tartsa vissza, köszi!
próbálkoztam már pár trükkel amit fórumokon találtam, de eddig hasztalanok voltak
ubuntu 8.04, gnome, alsa-base 1.0.16-0ubuntu4, alsa-utils 1.0.15-3ubuntu2, 2.6.24-19-server kernel, snd_hda_intel modul
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RX 6800 XT / 512GB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest