-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi a választ!
A proci 1GHz-es Via C7 400Mhz-es FSB-vel.
512MB ram van a gépben.
30Gb-os 1.8 colos winyó, asszem 4200-as fordulattal.A töltögetés alatt azt értem, hogy pl. a Firefox sokat használja a winyót, de igaz ez mindenre. Olyan érzésem van rajta, mint a 400Mhz-es P2 gépemnél, amin XP fut 256MB rammal (minden lassan nyílik meg, és használat közben is lassan reagál). Persze nem olyan lassú, hogy ne lehetne jól használni, de azért ha van lehetőség gyorsításra, akkor jó lenne kímélni az akksit.
Kipróbálom a leállítást/leszedést, amit mondtál, de el sem tudom képzelni, hogy mi mindentől lehet lassabb az Ubuntu pl. a DSL-nél. (A DSL száguld ezen a gépen is, csak buta.)
Megnézem a linket, köszi!
Amúgy nem ragaszkodom én a debian-hoz, csak az tetszik a csomagkezelője miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Futárcégek
- SkyShowtime
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby rádiós topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Synology NAS
- Witcher topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest