- LG LCD és LED TV-k
- Nikon DSLR topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
üdv!
több dolog aktuális megoldandó:
a gdesklets-et lecseréltem a screenlets nevű cucc-ra, szebbek a dolgai és talán nagyobb a választék is.. repo-ból telepítve
a problem az, hogy induláskor csak a démon+tálcaikon mennek, de az appletek nem.. ha kézzel előhalászom őket, akkor jönnek..de ez így nem frankó..a munkamenetek aktuális mentése trükk nem jött be, hiába futó appletek alatt csináltam..
az automatikusan induló progik között ott van a "screenlets daemon" és ki is van pipálva..
érdekes hogy screenlets ablakában az "autostart" at login pipálható rész teljesen inaktív..megj. compiz használatban van, nem tudom ez bekavarhat-e?
hibernáció:
van egy ilyen modul ami pöcögteti a hangot: snd_hda_intel , hibernációból visszajött rendszerben is benne van, azonban a hang meg se nyekken..
modprobe és alsa-utils force-reload sem segít, csak a restart.. a hibernáció lelki világáról nem sokat tudok, csak hogy a mem tartalmát diskre dobja, de közben mi történhet a modullal amitől meghal?rendszer: 2.6.24-16-server i686 GNU/Linux / "buguntu" 8.04 /gnome
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest