- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
köszi a tippeket, valahogy túlvergődtem a dolgon, addig rakosgattam a csomagokat..
utólag már nem tudom rekonstruálni mi volt a jó húzás, ez a ciki..
de valami újabb akadály bukkant fel.. nem jegyeztem le mi, éjszaka már nem volt rá erőm..
mindenesetre meguntam az időpocsékolást rá..megvárom a 8.04. véglegest, csak merem remélni, hogy többek között a backportos mplayer tud majd xv-t, vagy ha azt nem, akkor legalább le lehet fordítani harakiri nélkül..talán születik hozzá valami aktuális howto, hiszen az mplayer elég népszerű úgy mint az ubuntu is..
esetleg más lejátszó aminek van olyan video kimenete ami nem csak a procit égeti,hanem kihasználja a vga-t és a képminőség elfogadható?
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tesztpadon a One UI 8.5
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- BestBuy topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest