Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue@X
senior tag
Hy.
Nemrég jutottam arra a döntésre, hogy Linuxra váltok. Két disztri jött szóba, az Ubuntu 7.10 illetve a Suse Linux 10.3. Mind a kettő megjárta a merevlemezem, de mindkettőnél fennáll egy bosszantó probléma. Mivel én kezdő Linuxos vagyok(még a driver telepítés sem ment vmiért) ezért segítségeteket kértem.
Rendelkezem egy Acer Aspire 5315-s laptoppal,erre szeretném feltenni újra valamelyiket(most windows van). A gond az hogy nincs se hang, se wla)n. Probáltam a wlant madwifi-vel, de nem megy egyszerűen(én vagyok a lúzer). A hangkarit már megsem probáltam, mert wifi nélkül nincs értelme.
Tehát a wlan kari egy Atheros AR5007EG, hangkari egy Realtek ALC268 @ Intel 82801HBM ICH8M.
Ehez a két eszközhőz kellene valami egyszerű megoldás. Vagy a következő disztri linuxból már kezelni fogja és menni fog alapból?üdv: bluex
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Milyen TV-t vegyek?
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- EAFC 26
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Samsung kuponkunyeráló
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Antivírus szoftverek, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Byintek Love U14 Projektor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest