Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
korcsi
veterán
Az 1 magos procival is behalt
Visszaraktam a 2 magost, kb 2 percig ment mielött megfagyott. Most a ramot cseréltem vissza a régi 2x512 667-re, hátha. Teljesen tanácstalan vagyok.
Mondjuk a régi procival jól ment, csak mikor a torrent allokálta a letöltendőnek a helyet, meg 2 tömörítés ment, meg böngészők, ilyesmi és akkor feküdt meg.
NTFS particióim vannak, eddig ezzel nem volt gond, lehet hogy az a baj?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parfüm topik
- sziku69: Szólánc.
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Kés topik
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Samsung Evo 4TB Külső SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Visszaraktam a 2 magost, kb 2 percig ment mielött megfagyott. Most a ramot cseréltem vissza a régi 2x512 667-re, hátha. Teljesen tanácstalan vagyok.