Hirdetés
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-book olvasók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HTPC (házimozi PC) topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD, bombano: köszi szépen!
Erősen át fogom gondolni, van is rá időm még bőven.
A java eőforrásigényéről már hallottam sokat, de pont azért választottam azt, mert azt olvastam róla, hogy magasra skálázódik, azaz sok látogató esetén az a jó...
Nade ez már másik téma...
Asszem marad a BSD szervernek, mert ugyan a szomszéd nem azt használja, de egy ismerősöm esküszik rá, és ő elviseli, ha nyúzom.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest