- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- MILC felhasználók szakmai topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Androidos tablet topic
- Apple MacBook
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
akasp
senior tag
hi!
most ismerkedek a linux 10.0 val és a meglévő windowsos hálozatomba szeretném beiktatni.
samba szervert indítottam, és ugy-ahogy beállítottam és sikerült azt elérni, hogy a 98as és az xp-s gépen látják, amit megosztottam, de ha bele akarok menni a megosztott mappámba egy másik gépen, akkor azt irja ki, hogy az erőforrás nem taálhato vagy vmi ilyesmi.
a másik, hogy amikor a linuxrol el akarom érni a másik gépet, akkor látom, de ha belemegyek, akkor azt irja ki hogy nem tud kapcsolódniMI lehet a hiba?
Még elég kezdő vagyok, ugyhogy legyetek szívesek a beállításokat elég részletesen (esetleg képeken) leírni, mert nagyon szeretném, ha működne. köszi szépen.
ui: a linux vezérlőpultjában a fálmegosztást is valahogy beállítottam, de nemtudom, hogy kó-e. ezért kérnék mindenről egy helyes beállítási listát. köszi szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óra topik
- Apple asztali gépek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest