- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Tavaly volt 30 éve, hogy elkezdtem dolgozni, azóta unixon dolgozok (AIX, HP-UX, némi Solaris, aztán RHEL, Oracle, SLES), otthoni gépen 1-2 év Redhat után Debian lett kizárólag. Én se szeretem a systemd-t, vagyis a masszív párhuzamosítást szeretem belőle csak. De ezt adja a gyártó, akkor ezt használom. A bináris formátum az én bajom is vele, de melóban van központi loggyűjtő, úgyhogy nem érdekes. Otthon meg majd káromkodok, ha beüt a ménkő. Meg hogy minden szart is belemókolnak már, az is ótvar. De ezt adják, akkor ezt használom, így van rá support (ha már fizetünk érte). :-/
Új hozzászólás Aktív témák
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tudományos Pandémia Klub
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen autót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD vilbill, 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest