Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano
üzenetére
Mivel én nem használok DRBD-t, életemben kb. kétszer láttam, így nem tudom, mi okozhatja nálad a problémát. De azt ugye érted, hogy ennek az ég világon semmi köze sem a SysV inithez, sem a Systemdhez?
De én most le vagyok sokkolódva attól, hogy van, aki úgy grepeli ki a journalból az infókat. Azért nem ezt gondoltam volna, főleg olyantól, aki régóta a szakmában dolgozik...
Mondom én, hogy itt arról van szó, hogy ti nem akarjátok megismerni a Systemd-et, jól elvagytok ti a régi világban, és nektek az úgy oké. Egyébként szeretném jelezni, hogy a Systemd képes SysV init scripteket futtatni, úgyhogy tulajdonképpen nem olyan nagy baj, ha nem akartok közelebbi kapcsolatba kerülni a Systemddel.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Warships
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux Mint
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5300U I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest