Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano
üzenetére
Mivel én nem használok DRBD-t, életemben kb. kétszer láttam, így nem tudom, mi okozhatja nálad a problémát. De azt ugye érted, hogy ennek az ég világon semmi köze sem a SysV inithez, sem a Systemdhez?
De én most le vagyok sokkolódva attól, hogy van, aki úgy grepeli ki a journalból az infókat. Azért nem ezt gondoltam volna, főleg olyantól, aki régóta a szakmában dolgozik...
Mondom én, hogy itt arról van szó, hogy ti nem akarjátok megismerni a Systemd-et, jól elvagytok ti a régi világban, és nektek az úgy oké. Egyébként szeretném jelezni, hogy a Systemd képes SysV init scripteket futtatni, úgyhogy tulajdonképpen nem olyan nagy baj, ha nem akartok közelebbi kapcsolatba kerülni a Systemddel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen notebookot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Érkezik az élőszereplős Far Cry sorozat az FX-től
- További aktív témák...
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi