Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TIV
tag
sziasztok!
kellene nekem egy nagy help!! adott egy írtó régi debian, amin egy scriptet kell írni. a script lényege, hogy megadunk neki egy sztringet és egy mappát és ezen belül és az almappákon belül is minden fájl tartalmát átböngésző a sztring után.
NEM VÓK LUSTA, mert már 3 fajta varációval megcsináltam, de egyik sem meg azon a dög régi debianon.
1. nincs rgrep
2. nincs grep-nek -R -r se -d paramétere.
3 ott tartok, hogy ls -R mappa kitudja írni az almappák fájlneveit, de nem tudom, hogyan tovább..
Aki hozzáértő kérem segítsen! Azon megoldásokat amit csináltam nem fogadják el, hisz a régi debianos gépen nézik meg és ott nem megy
Ezer köszönet és dícsőség!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- E-roller topik
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest