- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Srácok kérdésem lenne.
A jövőhéten egy NUC-ra költözök át és az ubuntu alapú rendszert kicsit mellőzném és Manjaro linuxra, vagy Biglinuxra váltanék. Mindkettőből csináltam live rendszert és a NAS-t szerettem volna elérni. Mivel még az SMB1-et használ, meg amit google kiadott rá nem értem el a NAS-t. Valaki tudna ebben segíteni hogy tudnám elérni? Legalább live alatt.
Amit megnéztem. - > [link]
Ez valahogy nem jött be. Kiírta, hogy a legújabb van fent és nem értem el. Valakinek ötlet?
Még egy lenne.
A sztereó jelet fel kellene cserélnem, hogy a bal a jobb, a jobb meg a bal oldal legyen.
Pop OS alatt a fájlt átírtam működik. Ezen a rendszereken hogy tudnám megoldani?
A nyomtató hogy kell telepíteni, arra majd jövőhéten visszatérek, mert egyelőre ez a két dolog lenne a fontos, hogy nálam jól működjön a rendszer.
Aki tud segíteni annak köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest