- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #32774 üzenetére
Reggel 5 körül ébredtem, valamivel el kellett ütni az időt.
"Az áthelyezés ideje pár százalékot romlott..."
Azt hiszem a pontosabb megfogalmazás itt inkább az lenne, hogy a prompt visszaadás ideje "romlott" valamicskét, maga a művelet a prompt visszaadásával ténylegesen befejeződött. Nincs az, hogy még pár másodpercig (pár tíz másodpercig) a háttérben fut a művelet a prompt visszaadása után.
@ (#32775) ivana
Alapból nem szoktam létrehozni dd-vel ilyen fájlokat és azokat másolgatni ide-oda, ezt most csak egy amatőr próba kedvéért tettem, hogy lássam, hogyan befolyásolják a módosított értékek az írási sebességet és stabilitást. Mindenesetre köszi az infót!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robotporszívók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sorozatok
- Le Mans Ultimate
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Dell PA12 43NY4 65W utángyártott töltő
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest