Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Claudius
tag
Azért gondoltam, hogy ide teszem, mert nem akartam a wines hdd-hez hozzányúlni és gondoltam, hogy a biosban beállítom majd, hogy a linuxosról bootoljon és ott majd kiválasztom, hogy melyik rendszert akarom használni.( a /dev/hdc-t kellett volna inkább beírni?)
Ha újra telepítem lehet simán úgy kezdeni telepíteni mint először és automatikusan úgy is felülírja amit most rátettem, vagy elinditok win-ről és letörlök mindent a linuxos hdd-ről és utánna kezdem a telepítést.
Köszönöm válaszod
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest