Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Érintős dolgokkal van valakinek tapasztalata? Mint 20.3 + XFCE, aminél az érintőképernyőt be akarom állítani. Az a kínom vele, hogy Windows-nál megszoktam, hogy egy érintésre ha húzom, akkor scrolloz, kettőre meg lehet drag-dropolni ugyanígy vagy keretet húzni. Ha hosszan nyomom, akkor meg kijön a menü a fájlra. Valami hasonlót szeretnék elérni XFCE alatt is, de csak azt tudja, hogy egy érintésre klikkel ezerrel meg keretet húz, ami nekem teljesen alkalmatlan munkára vagy bármire. A touch pad-et sikerült beállítani a menüből, ott is ugyanez volt a default (nem tudom kinek a hülye ötlete volt ez), de ott sem találtam ilyen Windows-hoz közeli megoldást, ami működött, hogy "kattintás érintésre bepipálva" és "jobb oldalt scrollozzon". Tulképp nekem ez a touch screenen is elmenne talán, ha nem akarok nagyon a szélén kijelölni dolgokat. Már ha nem lehet az eredeti működését visszaállítani. Furcsállom, hogy aki ért hozzá annak ezt nem egy bonyolult dolog leprogramozni, talán pár nap lehet onnantól, hogy érzékeli a cucc az érintést, húzást, ezek időtartamát, és valahogy mégsem támogatott menüből a beállítása a Windows-al azonos viselkedésnek. Valami olyasmire gondolok, hogyha menüből nem is, de talán valami libinput konfig fájl írással esetleg megoldható. Tudtok ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Hardcore café
- Autós kamerák
- Opel topik
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Titán dizájn, Pro kamera és Galaxy AI-512GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest