- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
sh4d0w
üzenetére
"én gépemnek" számít-e egy tails-es, TORon keresztül kommunikáló tesztkörnyezet, amin nincs háttértár?
Nem tudom, hogy milyen 20%-ot említesz...& #32436 inf3rno Azért a "nincs szükségem eszközre" és a "majd visszahívom miután csekkoltam a dolog hitelességét" az feltételezné, hogy lehet, hogy valós dolog miközben tudom hogy egyértelműen nem az. Emiatt jöttem ide, hogy megtudjam melyik OS szintű váltás a legbiztosabb (gondolnám, hogy nem alaplap, CPU, viedeókari meta-azonosítók alapján fognak levadászni, IP-t meg addig a pár napig, míg nem kapok újat a szolgáltatótóla beépített toron-átvezetés is megoldja így egy OS csere az elégséges, csak hogy mivel ehhez már kell a linux féle rugalmasság és áttekinthetőség kell), és vannak szaki disztrók, jöttem kérdezni a legajánlottabbakról.
De akkor marad a tails, és holnap lefutom körömet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPad topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen autót vegyek?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Microsoft Office és Office 365 topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest