- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
inf3rno
nagyúr
válasz
ledgeri #32440 üzenetére
Hát nem tudok segíteni. Ennyire sosem ástam bele magam. Ha a legbiztonságosabb OS-t keresed, akkor OpenBSD, amiről tudom, hogy az, de messze nincs az a támogatottsága, mint egy Linuxnak. Én magam csak FreeBSD-t használtam desktopnak néhány hétig, de nagyon kényelmetlen egy Ubuntuhoz képest, azért a végén hagytam is a fenébe az egészet. Mintha visszamentem volna a 9o-es évekbe kb. olyan volt. Az OpenBSD még jobban le van butítva, szervernek jó, illetve routernek. Az egész BSD vonalra amúgy jellemző, hogy nincs CUDA támogatás, úgyhogy ha kriptozni akarsz, akkor ugrottak emiatt. Linux vonalon a hardened Alpine még amit docker containerbe szoktak tenni, mert minimál és nagyon biztonságos. Én nem tudom, hogy neked pontosan mire kell, hadd ne olvassak már vissza oldalakat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- EA Sports WRC '23
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Videós, mozgóképes topik
- Spórolós topik
- Óvodások homokozója
- Motoros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest