Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
az első híres arról hogy gyors is, nekem 32 megás radeon 7000 -en csak picit akadozott
a második is teljsen open source ha jól tudom, az a cube nevű engine továbbfejlesztett verziójára, a cube2-re épül, ebből van egy pár, ha az oldalon bejárod a linkeket, vagy rákeresel a cube2-re, akkor találsz még pár alternatívát
sok sikert hozzájuk, ha nemcsak a lövöldözés érdekel, kukkants rá még a flightgear-re, meg a vega strike-ra
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-roller topik
- Autós kamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- BestBuy topik
- Képregény topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Alienware 17r4 olvass
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a második is teljsen open source ha jól tudom, az a cube nevű engine továbbfejlesztett verziójára, a cube2-re épül, ebből van egy pár, ha az oldalon bejárod a linkeket, vagy rákeresel a cube2-re, akkor találsz még pár alternatívát