Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Frawly
üzenetére
Szerintem ugyanazt beszéljük, mert én végig ezt mondom... HDD hiba, LUKS adatvesztés, ZFS meg resilver és kész, illetve ha pont rámegy, elvileg még auto-healing is, de nyilván resilverezem, ha épp úgy jön ki, hogy meglátom. (HD Sentinelre néztem rá, 1 bad volt 2 hete vagy 3-4 napig, 100/99, aztán visszajött 100/100-ra. Na mondom mi ez ? Resilver, checksum hiba, javítva. Megköszöntük neki, vállvonás. Csak egy LUKS-ot közbeékelve -integrity kapcsoló nélkül (dm-integrity), mivel a ZFS pont erre való, akartam megtudni, vajon mi lenne, ha.
Akkor lényegében értve vagyunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Projektor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen SSD-t vegyek?
- iPad topik
- További aktív témák...
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ASUS 23" FULL HD Monitor VZ239HE
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi