- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Androidos tablet topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
válasz
haddent #29720 üzenetére
Próbáltál már saját dns-t használni vele? Lehetőleg úgy, hogy a systemd teljesen ki legyen iktatva a névfeloldásból?
Egy agyrém.
Kihagyni azt hiszem, nem is lehet.
Jó másfél éve, hogy szoptam vele, aztán tegnap, hogy előjött a systemd téma, kicsit nézelődtem a google-n és ez eszembe juttatta, mert más is panaszkodik rá.
Vagy... Amikor bootnál/shutdown-kor elakad valami. Mondjuk épp nem érhető el bootkor a dhcp szerver és képes percekig várni rá...
Persze, lehet módosítani a timeoutot, csak esetenként tojik rá. Stb.
A szerverem már szénné hackeltem miatta, így most működik, csak ritkán kergül meg, de ha legközelebb összefutok valami hasonlóval, majd leírom.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HP 65W töltő eladó
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest