Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • haddent

    addikt

    Én továbbra is teljes tisztelettel kezelem a véleményetek, de szintén újra úgy érzem le kell írjam, hogy számomra viszont baromi kényelmes, flexibilis, agilis és könnyen kezelhető az egész systemd. Kifejezetten tetszik a .service, .socket .stb.. szisztéma, a konfigjai, a journald/journalctl jól kereshető, illetve csökkenti a logok méretét, néhány apró minimál cucc amit akkor használok ha csak 1 static ip vagy 1 dhcp client kell (systemd-networkd pl.) tök jó, komolyabb feladatra ezek egyelőre nem elegek de simán van és lehet mást használni..
    Én nagyon örülök neki, hogy lett és van, mert legalább egy dologban "kiegyeztek" (nagytesók rákenyszerítették) a sok idióta 26ezer kis distrot, hogy ugyan használjanak már valami egységeset, ami fentebb sorolt indokokból ráadásul (nekem) tök jól jött kezelés, karbantartás ügyileg.
    Nem kell egyetérteni, nem vitaindító, nem vita. Én elfogadom teljes mértékben a véleményetek illetve a "lelki"/filozófiai indokokkal részben egyet is tudok érteni, de részemről amíg f.o.s.s., addig hibátlan. Legyen ilyen tapasztalat is :R

Új hozzászólás Aktív témák