- Milyen nyomtatót vegyek?
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD FX
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mi az a monitor ott a gépedben? Csak a Phanteks vizesblokkom...
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
bambano
üzenetére
Ez már kezd áthajlani szubjektivitásba kicsit, bevallom, de szerintem nem logikus az épp előbb említett változtatásokkal fejenként 5 distro. De igaz, kicsit drasztikus vagyok, pl. nem értem a Debian/Ubuntun kívül minek bármi más deb alapú? Archon kívül minek bármilyen Arch alapú..? stb.. Meg tudnám indokolni és logikus lenne (max nem értenél egyet vele), de igazából felesleges, ez van, így van aztán kész
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motoros topic
- AMD FX
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- További aktív témák...
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest