Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD FX
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
ubyegon2
üzenetére
Ezek a lemezinformációs és lemezbenchmarkos progik pont az a kategória egyébként, ahol egy GUI-s HDS-nek lenne keresni valója, mert eléggé hiány van ezekből Linuxon, csak néhány CLI-s megoldás van. De valahogy HDS-éknek egyáltalán nem prioritás a Linux, a linuxos bináris csak ilyen kísérleti, ezer éves valami, amit nem nagyon fejlesztenek.
Én már a MS-féle DiskSpd-del is próbálkoztam, mert az az alapja a windowsos Crystal Disk Mark-nak, de nem tudtam úgy felparaméterezni, hogy ugyanazokat a kategóriákat mérje.
A Gnome Disks vicc kategória. Hulladék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest