Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- XMLTV EPG letöltő progi
- Apple MacBook
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Projektor topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
ubyegon2
üzenetére
Ezek a lemezinformációs és lemezbenchmarkos progik pont az a kategória egyébként, ahol egy GUI-s HDS-nek lenne keresni valója, mert eléggé hiány van ezekből Linuxon, csak néhány CLI-s megoldás van. De valahogy HDS-éknek egyáltalán nem prioritás a Linux, a linuxos bináris csak ilyen kísérleti, ezer éves valami, amit nem nagyon fejlesztenek.
Én már a MS-féle DiskSpd-del is próbálkoztam, mert az az alapja a windowsos Crystal Disk Mark-nak, de nem tudtam úgy felparaméterezni, hogy ugyanazokat a kategóriákat mérje.
A Gnome Disks vicc kategória. Hulladék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest