Hirdetés
- Meglepő, de részben hangtalan a Colorful új, kompakt VGA-ja
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Gaming notebook topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen monitort vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WaterWave
veterán
Sziasztok... Istenért nem találom a beállitását...
Feltelepítettem egy xubuntut virtuális szerverre, csak bepipáltam az autologint, igy kodot nem kér indulásnál... Viszont igy remote desktoppal nem érem el, csak ha kijelentkezek, és ujra be..
Lényeg, kérdésem, hol allitom be azt, hogy autologinról ujra kérjen logint a linux mikor elinditom? Minden indulásnál. Felhasználó és csoportoknál nem találtam meg, de valszeg ott kell, csak nem tudom hol pontosan
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meglepő, de részben hangtalan a Colorful új, kompakt VGA-ja
- Nintendo Switch 2
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Diablo-veteránok új ARPG-t jelentettek be: érkezik a Darkhaven
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Gaming notebook topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4395, 100% Akksi
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Xbox One S All Digital 1 TB egy kontrollerrel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs