Hirdetés
- Monitor hiba topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Videós, mozgóképes topik
- 3D nyomtatás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Frawly
üzenetére
Ez lesz. Bár igazság szerint inkább csak a kihívás miatt - illetve hát privát családi fotók, hobbi fotósként tele vagyok RAW fájlokkal, szép emlékekkel, kigyepáltam már rengeteget, de hát így is maradt, 8 éve gyűlik..
Szóval nekik valami "redundáns" megoldást keresve agyaltam egy raid1-es tömbön, bár logikai hiba (félrenyomok és törlök) ellen nem véd, de valahogy mégis megnyugtat.
Amin még agyalok, hogy egy másik lokáción elhelyezek egy kis mini gépet vmi linux-al és arra át-sync-eltetem a fájlokat rendszeresen. Nálam most lett 1000-es Digi, anyámnál meg szintén elérhető ott, ahova most költözik pár hónapon belül és akkor lenne a pincében egy kisfogyis mini ITX kütyüje benne egy X terás HDD-vel, első sync SATA-n a gépemben, aztán leviszem hozzá a kütyübe az egyik vinyót, rendszert telepítek, kis szoftver konfig és ollé.
Így ha magamnál bármit elcseszikélek, ott még mindig meglesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Monitor hiba topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest