- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi99
addikt
válasz
s1999xx #27902 üzenetére
Véleményem szerint a hubuntu egy összetákolt vacak ,semmi kedvem már az alapokat elrontani.
Verzióként minden picit más felületen elérhető...ismerek egy két user-t aki ezen dolgozik/netezik ....hw téren szoktam segíteni de magától a rendszertől még a bagjos korszaktól irtózom.
Azt sem akarom megtanulni ,hogy mit hova kattingassak mert erre meg ott a win ha szórakozni/kattingatni akarok.
Wifi sem lessz ...nem tudom honnét veszed...másik topicban is leirtam... a pc-usb keresztül kapja a netet és csók ,ezt tovább adni ethernetre és kész.
pfsense-t már gyorsba megnéztem... de ott elbukott hogy nem érzékelte a bejövö usb kapcsolatot
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Goddess of Victory: Nikke
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy ruhás topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest