- 3D nyomtatás
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi99
addikt
válasz
s1999xx #27902 üzenetére
Véleményem szerint a hubuntu egy összetákolt vacak ,semmi kedvem már az alapokat elrontani.
Verzióként minden picit más felületen elérhető...ismerek egy két user-t aki ezen dolgozik/netezik ....hw téren szoktam segíteni de magától a rendszertől még a bagjos korszaktól irtózom.
Azt sem akarom megtanulni ,hogy mit hova kattingassak mert erre meg ott a win ha szórakozni/kattingatni akarok.
Wifi sem lessz ...nem tudom honnét veszed...másik topicban is leirtam... a pc-usb keresztül kapja a netet és csók ,ezt tovább adni ethernetre és kész.
pfsense-t már gyorsba megnéztem... de ott elbukott hogy nem érzékelte a bejövö usb kapcsolatot
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows XP
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest