- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Gamepad
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s1999xx #27902 üzenetére
Véleményem szerint a hubuntu egy összetákolt vacak ,semmi kedvem már az alapokat elrontani.
Verzióként minden picit más felületen elérhető...ismerek egy két user-t aki ezen dolgozik/netezik ....hw téren szoktam segíteni de magától a rendszertől még a bagjos korszaktól irtózom.
Azt sem akarom megtanulni ,hogy mit hova kattingassak mert erre meg ott a win ha szórakozni/kattingatni akarok.
Wifi sem lessz ...nem tudom honnét veszed...másik topicban is leirtam... a pc-usb keresztül kapja a netet és csók ,ezt tovább adni ethernetre és kész.
pfsense-t már gyorsba megnéztem... de ott elbukott hogy nem érzékelte a bejövö usb kapcsolatot
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest