-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s1999xx #27902 üzenetére
Véleményem szerint a hubuntu egy összetákolt vacak ,semmi kedvem már az alapokat elrontani.
Verzióként minden picit más felületen elérhető...ismerek egy két user-t aki ezen dolgozik/netezik ....hw téren szoktam segíteni de magától a rendszertől még a bagjos korszaktól irtózom.
Azt sem akarom megtanulni ,hogy mit hova kattingassak mert erre meg ott a win ha szórakozni/kattingatni akarok.
Wifi sem lessz ...nem tudom honnét veszed...másik topicban is leirtam... a pc-usb keresztül kapja a netet és csók ,ezt tovább adni ethernetre és kész.
pfsense-t már gyorsba megnéztem... de ott elbukott hogy nem érzékelte a bejövö usb kapcsolatot
Új hozzászólás Aktív témák
- Elite: Dangerous
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 26
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest